Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Didim'de Yaşayan İngilizlerden Örnek Yardımlaşma
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Didim'de Yaşayan İngilizlerden Örnek Yardımlaşma (Okunma sayısı 1661 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Didim'de Yaşayan İngilizlerden Örnek Yardımlaşma
«
:
Eylül 22, 2012, 11:37:57 ÖÖ »
Didim Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan ve tamamı ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlardan oluşan "Gönüllüler Grubu" Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'ne yardım amacıyla bir araya geldi.
Yaklaşık 250 yabancı uyruklu vatandaşın buluştuğu etkinlikte, bir engelli vatandaş için akülü araç ve hasta bakım yatağı almak için çekiliş düzenlendi ve bağışlar yapıldı.
Didim Meandros Restoran'da düzenlenen etkinliğe, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Genel Sekreteri Şebnem Öz, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği 2. Başkanı Eyüp Çabuk, Gönüllüler Grubu Başkanı Lynn Cole de katıldı.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçede yaşayan İngiliz vatandaşların "Yabancılar Çalışma Grubu" adı altında başladıkları çalışmaların tüm dünyaya örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade etti.
Dünyada kötülüğü destekleyen insanlara karşı bu tür güzelliklerin her zaman canlı tutulması gerektiğini dile getiren Kamacı, grup üyelerine teşekkür etti.
22.09.12 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız