Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Engelli Öğretmenler Atanmak İstiyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Öğretmenler Atanmak İstiyor (Okunma sayısı 1131 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Öğretmenler Atanmak İstiyor
«
:
Mayıs 28, 2012, 12:01:23 ÖS »
Milli Eğitim Bakanlığı'na; Bizler, "engelli öğretmen adayları" olarak, bilindiği üzere, 29 Nisan'da ÖMSS'ye (Özürlü Memur Seçme Sınavı) girdik. Bizler de kendi mesleğimiz olan öğretmenliği yapmak istiyoruz, İlgili kurumlarla yaptığımız yazışmalar sonrası, engelli öğretmen alımı yönünde herhangi bir çalışmanın olmadığını öğrenmekteyiz.
Eski Milli Eğitim Bakam Sayın Nimet Çubukçu döneminde, 2010 yılında engelli öğretmenlere 1000 kontenjan verilmiştir ve başvuruda bulunan arkadaşlarımızın hepsi atanmıştır. Büyük bir heyecanla bu sınavın sonucunu beklemekteyiz, ama bize kontenjan verilip verilmeyeceği konusunda farklı bilgiler verilmektedir. Kılavuzda sınav sonuçlarının nerede kullanılacağına ilişkin olarak şu husus yer almaktadır:
1.5 Bu sınavın... sonuçları; "c) 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre; Devlet memuru istihdam eden diğer kamu kuruluşlarına özürlü personel alımlarında kullanılacaktır. Millî Eğitim Bakanlığı'nca yapılacak özürlü öğretmen alımlarına ilişkin yerleştirme işlemleri de, ÖMSS sonuçlarına göre ilgili Bakanlık tarafından yapılacaktır."
Ancak, Milli Eğitim Bakanlığı'na ulaşmaya çalışan engelli öğretmen adaylarına, "engelli öğretmen alımının olmayacağı" yönünde bilgi verilmektedir.
Biz engelli öğretmenler de öğrencilerimize kavuşacağımız günü beklemekteyiz.
Atama Bekleyen Engelli Öğretmenler
28.05.2012 – Türkiye
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »