*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilerden Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Olamaz Etkinliği  (Okunma sayısı 1447 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com


"Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Olmaz" etkinliğini izleyenler gösterileri ayakta alkışladı.

Yeşilköy İş Okulu'nun yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Olmaz" etkinliğini izleyenler gösterileri ayakta alkışladı.

Yeşilköy İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nda 25 şubede eğitim ve öğretim gören 295 hafif düzeyde eğitilebilir zihin engelli gençlerin halk oyunları, ritim grubu, tiyatro, koreografi gösterileri ve Türk Sanat Müziği konseri büyük beğeni kazandı.

Kültür Koleji Eğitim Vakfı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğini yaklaşık 500 kişi izledi.

Okul Müdürü İsmet Yılmaz da etkinlikte yaptığı konuşmada emeklerinden dolayı tüm öğretmenlere teşekkür ederken, öğrencileri de başarılarından dolayı kutladı.

22.05.12 alıntı