Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Aile Boyu 12'den Vuruyorlar
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Aile Boyu 12'den Vuruyorlar (Okunma sayısı 1214 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Aile Boyu 12'den Vuruyorlar
«
:
Şubat 10, 2012, 03:18:16 ÖÖ »
Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda (BESYO) çalışan bedensel engelli milli okçu Doğan Hancı, ailesi ile birlikte hedefleri 12'den vuruyor.
Küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle bacaklarından sakat kalan ve hayatını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak devam ettiren evli ve 4 çocuk babası 41 yaşındaki Doğan Hancı, 14 yıldır gönül verdiği okçuluk sporunda 17 kez Türkiye Şampiyonu, 11 kez ikincilik ve 15 kezde üçüncü oldu. Hala aynı sporu yapan Doğan Hancı, İMKB İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi kızı Nida (10) ve aynı okulda okuyan 3'üncü sınıf öğrencisi oğlu Sait Hancı'yı da (9) okçu olarak yetiştiriyor.
2012'nin Eylül ayında yapılacak olan Paralimpik Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan Doğan Hancı, kendisinin hem bedensel engelliler, hem de normal yarışmalara katıldığını belirtti. Hancı, "BESYO'nun girişindeki danışmada işçi olarak çalışıyorum. 2007 yılında Karadeniz Oyunlarında şampiyon oldum. 2011 kota seçme yarışmasında ikinci oldum. Yaptığım sporu çok seviyorum. En büyük iki çocuğum bir yıldır bu sporu yapıyor. Küçük olan 5 yaşındaki Mustafa ve 3 yaşındaki Musa'da büyüyünce bu sporu yapacak" dedi.
09.02.12 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız