Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
Mozaik
»
Mozaik
»
Sakarya'da Engellilerden Oluşan Mehter Takımı Kuruluyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Sakarya'da Engellilerden Oluşan Mehter Takımı Kuruluyor (Okunma sayısı 1622 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Sakarya'da Engellilerden Oluşan Mehter Takımı Kuruluyor
«
:
Ocak 07, 2012, 12:18:10 ÖS »
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, hafif ve orta zihinsel engellilerden oluşan bir mehter takımı kuruyor. 1 yıl boyunca eğitim görecek olan mehter takımı öğrencileri, eğitimler tamamlandıktan sonra çeşitli etkiliklerde sahne alacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, hafif ve orta zihinsel engellilerden oluşan bir mehter takımı kuruyor. Mehter takımı için başvuruları alan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, seçmeleri gerçekleştiriyor. Yeni çalışma hakkında bilgi veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, engelli vatandaşları sosyal hayatın içerisine daha fazla katmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Davut Yüce, "Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz, engelli vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Engellilerimize yönelik birçok alanda hizmetler veriyoruz. Şimdi de zihinsel engellilerden oluşan bir mehter takımı kuruyoruz. Mehter takımımız, Şehit Ali Borinli İlköğretim Okulu ve Kanada Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören hafif ve orta zihinsel engelli öğrencilerimizden oluşacak. İlk olarak mehter takımına katılmak isteyenlerin başvurularını kabul ettik. Şimdi de müzik öğretmenimiz Erşan Kıvrak nezaretinde seçmeleri gerçekleştiriyoruz. Mehter Takımı 25 kişiden oluşacak. Bu seçilen 25 kişi, 1 yıl boyunca haftada 2 saat dersler alacaklar. Eğitimler tamamlanınca çeşitli etkiliklerde sahne alacaklar. Bu çalışmalarımızla engelli vatandaşlarımızı sosyal hayatın içerisine daha fazla katmayı amaçlıyoruz" dedi.
06.01.12 alıntı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız