Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
Kayıp Engelli Kızın Ailesinden Yardım Çağrısı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Kayıp Engelli Kızın Ailesinden Yardım Çağrısı (Okunma sayısı 1881 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Kayıp Engelli Kızın Ailesinden Yardım Çağrısı
«
:
Aralık 27, 2011, 05:06:08 ÖÖ »
Denizli'de bir ay önce okul çıkışı sonrası kaybolan 20 yaşındaki zihinsel engelli kızın ailesi, çocuklarının bulunması için yardım istiyor.
Alınan bilgiye göre, Çamlık İlköğretim ve İş Okulunda eğitim gören zihinsel engelli 20 yaşındaki Merve Çakmakoğlu, 25 Kasım'da okul çıkışı annesi Nejla Çakmakoğlu'na telefon açıp çarşıda gezeceğini söyledi.
Çakmakoğlu akşam eve dönmeyince, ailesi kızlarını aramaya başladı, ama bulamadı. Yüzde 50 zihinsel engelli raporu bulunan Çakmakoğlu'nun hayatından endişe eden ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
Anne Nejla Çakmakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının insanlarla iyi iletişim kurduğunu, ama çok sağlıklı düşünemediğini ifade etti.
Kaybolan kızının bir an önce bulunması için yardım çağrısında bulunan anne Çakmakoğlu, "Kendisini kandırıp, kötü bir şey yapmalarından korkuyorum. Yetkililerden, bir an önce kızımı bulmalarını istiyorum. Kendisini gören veya yerini bilenlerin de polisi aramalarını rica ediyorum" dedi.
26.12.11 – Cihan
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
Kayıp Engelli Kızın Ailesinden Yardım Çağrısı