Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
Mozaik
»
Mozaik
»
Engeller Sanatla Kalkıyor Projesinin Altıncısı Başladı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engeller Sanatla Kalkıyor Projesinin Altıncısı Başladı (Okunma sayısı 1525 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engeller Sanatla Kalkıyor Projesinin Altıncısı Başladı
«
:
Aralık 18, 2011, 05:09:18 ÖÖ »
Niğde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü ile Saruhan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Engeller Sanatla Kalkıyor' projesinin altıncısı törenle başladı.
Törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Beyaz Ay Derneği Niğde Şube Başkanı Mesut Alkan, Niğde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Dursun İpekli, Saruhan Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Recep Çakıroğlui ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Mesut Alkan, yaptığı konuşmada, Türkiye'de 8,5 milyonun üzerinde engelli olduğunu hatırlatarak, "Türkiye'de her 9 kişiden biri engelli. Bizler bir elin parmakları gibiyiz. Bu parmaklarımızın biri diğerinde daha uzun veya kısa, biri diğerinden daha ince veya daha kalın ama, hepsi de bizim elimizin parmaklarıdır" dedi.
Engellilere verilen eğitimlerin tamamen ücretsiz olduğunu ifade eden Alkan, sadece engelli öğrencilere hizmet verecek yeni okulların da yakında faaliyete geçeceğini bildirdi.
Alkan, "Şunu memnuniyetle belirtmeliyim ki, bu sene yapımına başladığımız, tamamen tip proje olan Zihinsel Engelliler Uygulama Okulumuz yaz döneminde bitirilecek ve yeni eğitim öğretim yılında inşallah hizmete açılacaktır. O zaman, daha çok insanımız bu eğitimden daha üst düzeyde yararlanacaktır" şeklinde konuştu.
17.12.11 alıntı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız