Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Görmüyorum Ama "Rüzgarı Hissediyorum"
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Görmüyorum Ama "Rüzgarı Hissediyorum" (Okunma sayısı 1708 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Görmüyorum Ama "Rüzgarı Hissediyorum"
«
:
Eylül 22, 2011, 01:21:33 ÖÖ »
Konya Selçuklu Belediyesi tarafından "Rüzgarı Hissediyorum" projesi kapsamında bisiklete binme etkinliği düzenlendi.
Selçuklu Belediyesi tarafından "Rüzgarı Hissediyorum" projesi kapsamında bisiklete binme etkinliği düzenlendi.
Selçuklu Belediyesi Piri Reis Parkı'ndaki etkinliğe Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Görmeyenleri Koruma Derneği Başkanı Veli Özağan ve çok sayıda görme engelli vatandaş katıldı.
Altay, yaptığı konuşmada, Selçuklu Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatın her alanında var olabilmeleri ve sosyal hayata katılımları için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Engelli Dostu olan Selçuklu Belediyesi'nin geçen yıl hizmete sunduğu Engelli Taşıma Aracı ve Engelli Destek Merkezi ile birçok yerel yönetime örnek olduğunu belirten Altay, bunun yanında yine görme engelliler için hazırladıkları takvimlerin de Türkiye'nin dört bir yanından istenildiğini ifade etti.
Altay, "Rüzgarı Hissediyorum" ismini verdikleri farklı bir proje başlattıklarını, proje kapsamında gönüllü vatandaşların, sporcuların, Üniversite öğrencilerinin ve meclis üyelerinin engelli vatandaşlarla birlikte bisiklet kullanacaklarını kaydetti.
Engelliler, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a kendilerine bu duyguyu yaşattığı için teşekkür etti.
21.09.11 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız