Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Gediz'de Engellilere Muhasebe Kursu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Gediz'de Engellilere Muhasebe Kursu (Okunma sayısı 1914 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Gediz'de Engellilere Muhasebe Kursu
«
:
Ağustos 13, 2011, 03:59:43 ÖS »
Kursa katılıp başarıyla tamamlayanlara iş imkanı sunulacağını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata engelli gençlere meslek edindirmeye çalıştıklarını söyledi.
Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Kütahya Sakatlar Derneği ve Kütahya İş- Kur İl Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar için ortaklaşa düzenlenen Ön Muhasebe Kursu'na 13 kursiyer katıldı.
Kurs hakkında bilgi veren Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, engelli gençlerin meslek edindirerek topluma kazandırılması amacıyla 01 Temmuz ile 23 Eylül tarihleri arasında 280 saat olarak düzenlenen Ön Muhasebe Kursu'nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belge verileceğini ve iş imkanı sağlanacağını söyledi.
Canata, Bilgisayar ve Muhasebe Öğretmeni Elif Nazlı Batı tarafından verilen kursun sonunda belge almayı hak kazanan gençlerin iş bulmalarının daha kolay hale geleceğini belirtti.
Canata, "Çeşitli işyerlerinde belli sayılarda engelli çalıştırma şartı var. Düzenlediğimiz kurslarla engelli gençlerimizden söz konusu işyerlerine vasıflı eleman yetiştiriyoruz.
Böylece engelli gençlerimiz hem işyerleri tarafından aranan vasıflı birer elaman haline geliyor hem de toplum arasında istedikleri yeri edinmiş oluyorlar. İstihdam ve ekonomik çözümler üreten proje kurslarımızın yanı sıra bu gibi engelli insanlarımızın dertlerine çare üreten kurslara da ağırlık vereceğiz" dedi.
13.08.11 – İHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız