Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bursa'da Engelliler İş Okulu Eğitime Başlıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bursa'da Engelliler İş Okulu Eğitime Başlıyor (Okunma sayısı 984 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Bursa'da Engelliler İş Okulu Eğitime Başlıyor
«
:
Ağustos 16, 2010, 04:00:46 ÖS »
Millet Mahallesi'nde 42 dönüm üzerine inşa edilen Engelliler İş Okulu'nda incelemelerde bulunan Vali Şahabettin Harput, Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan bu okulun eşsiz bir eser olduğunu söyledi. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile yeni yapılan okulu gezen Harput, okulda her yaş grubundan engellilerin eğitim görebileceğini ifade etti. Harput, Engelliler İş Okulu'nun müdür atamalarının yapıldığını kaydetti. Harput, "Bu okul Bursa için önemli bir kazanç. Bu yıl başında engelli öğrenciler, okulda eğitim görebilecek. Buranın inşa edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, engellilere sosyal hayata adapte edecek, hayatlarını daha mutlu geçirmelerini sağlayacak bir eğitim yuvası kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, "Okulumuzun inşaatı sona erdi. 12 milyon TL'ye mal ettiğimiz eğitim yuvamıza, hayırsever işadamımız Zeki Zorlu 2 milyon TL destekte bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Protokolle binayı Milli Eğitim Bakanlığa'na devredeceğiz. Okul, bütün Bursa'ya hizmet verecek" diye konuştu.
14 bin metrekare kapalı alana sahip olan Engelliler İş Okulu'nun eğitim ve öğretime başlamasıyla beraber özürlü gençlerin meslek edinmeleri sağlanacak.
Haber Oku
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız