Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bedensel Engelli Gencin Emrah Sevgisi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bedensel Engelli Gencin Emrah Sevgisi (Okunma sayısı 1281 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Bedensel Engelli Gencin Emrah Sevgisi
«
:
Şubat 07, 2010, 12:45:20 ÖS »
İki yaşında geçirdiği menenjit hastalığı sonucu felç olan Kadir Gezer, sanatçı Emrah'ı görmek için adeta çıldırıyor.
Kadir'in geçirdiği felçten sonra hiç düzelemediğini kaydeden Anne Meryem Gezer, "Öldürmeyen Allah öldürmedi. Yavrum bu şekilde yaşamaya devam ediyor. Zekası ve her şeyi yerinde ama konuşamadığı için anlatacaklarını işaret yoluyla anlatıyor. Her şeyi anlıyor. Çok duygulu ve çok zekalı birisidir" dedi.
Anne Meryem Gezer, "Kadirde sekiz yaşından sonra bir Emrah sevgisi başladı. Onu görmek için adeta çıldırıyor. Her gün dişini sıkarak ve ağlayarak Emrah"ı görmek istediğini anlatıyor. Ben Emrah'ı görmek istiyorum beni ona götürün sesini duyayım diyor. Bizim sanatçı Emrah'tan isteğimiz gelip bizi görmesidir. Ya da bize yardımcı olsun biz kendisini görmeye gidelim. Yeter ki yavrum kendisine bir şey olmadan Emrah Beyi bir kez görsün" diye konuştu.
Bedensel engelli Kadir'in Emrah için yaptıklarını da anlatan Anne Gezer, "Sanatçının fotoğrafını gördüğünde veya televizyonda bir filmi çıktığında kimseyi konuşturmadan onu izliyor. Şarkısı çıkarsa sesimizi çıkarttırmadan onu dinletiyor. Televizyondaki görüntüsünü öpüyor. Mümkünse Emrah Bey bu görüntülerimizi izlesin ve bize yardımcı olsun" şeklinde konuştu.
Daha sonra sanatçı Emrah'ın cep telefonundan şarkısını dinleyen engelli Kadir Gezer'in oldukça heyecanlandığı gözlendi.
Haber Fx
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız