Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Destek İçin Zorlukları Aştı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Destek İçin Zorlukları Aştı (Okunma sayısı 1165 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Destek İçin Zorlukları Aştı
«
:
Şubat 05, 2010, 05:20:38 ÖS »
Bedensel engelli ilköğretim okulu öğrencisi Seda Karakaya, takımını desteklemek için tüm zorlukları aşarak kardeşi Mustafa Sedat ile birlikte Atatürk Kapalı Spor Salonu'na geldi.
Hafta sonu Kayseri Atatürk Spor Salonu"nda Panküp Kayseri Şeker, Beşiktaş Cola Turka takımları arasında oynanan Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi müsabakasında bedensel engelli ilköğretim okulu öğrencisi Seda Karakaya"nın takımını desteklemek için gösterdiği gayret görülmeye değerdi. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Seda Karakaya, erkek kardeşi Mustafa Sedat Karakaya ile birlikte müsabaka boyunca sahanın kenarından izlediği maçta takımının galip gelmesi için elinden gelen tüm desteği sergilemeye çalıştı.
Mustafa Özay İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olan Karakaya, kendisinden 1 yaş küçük olan kardeşi Mustafa Sedat ile birlikte Kayseri"de oynanan tüm Beşiktaş maçlarını izlemeye çalıştıklarını söyledi. Atatürk Spor Salonu"na gelmek için uzun bir yol kat edip birçok sıkıntılara katlandıklarını ifade eden Karakaya, Beşiktaş"ın Panküp Kayseri Şeker maçından galip ayrılması için çok dua ettiğini belirtti. Karakaya, Panküp Kayseri Şeker"in Beşiktaş Cola Turka takımı karşısında çok başarılı bir performans sergilediğini ve müsabakayı farklı kazanmasını bildiğini sözlerine ekledi.
Medya73.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız