*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gün Gelişim Özel Eğitim Merkezi'nden ziyaret  (Okunma sayısı 1018 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Gün Gelişim Özel Eğitim Merkezi'nden ziyaret
« : Ocak 26, 2010, 01:28:43 ÖS »

Derince'de 9 yıldır bedensel ve zihinsel engelli öğrencilere hizmet veren Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, ilçeye yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Zekeriya İlçe'ye makamında ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi

Derince’de bulunan Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri; Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ziyarette bulunarak Başhekim Doç. Dr. Zekeriya İlçe'yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Kurum Müdürü Fatih Ekinci, öğretmenler Nesibe Şengeç, Nesrin Avcı, Banu Zorer, Osman Zati Yazar, öğrenciler Ceren Yiğit ile veliler Hatice Yiğit, Dilber ve Günay Boyoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette konuklarıyla yakından ilgilenen İlçe, "Engelli vatandaşlarımız için elimizden geleni her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu. Merkezdeki çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Kurum Müdürü Fatih Ekinci, engelli çocukların eğitimlerini tamamlamak ve sosyal yaşama adapte olmalarını sağlamak için önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Kocaeli Gazetesi