Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Hatice gülecek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Hatice gülecek (Okunma sayısı 1054 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Hatice gülecek
«
:
Ocak 26, 2010, 01:06:10 ÖS »
Muğla Kavaklıdere’nin Çamlıyurt Köyü’nde, zihinsel engelli annesiyle tek odalı taş evde perişan yaşayan Hatice’nin dramı yetkilileri harekete geçirdi.
MUĞLA Kavaklıdere’nin Çamlıyurt Köyü’nde, tecavüze uğrayan zihinsel engelli annesiyle tek odalı taş evde perişan yaşayan 8 yaşındaki Hatice’nin dramını öğrenen Kavaklıdere Kaymakam Vekili Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven’i harekete geçirdi.
Anne kızı ziyaret eden Tanrıseven, kırık dökük taş evi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Tanrıseven, Hatice ile sohbet edip derslerinin durumunu ve ne olmak istediğini sordu. Okulunu çok sevdiğini söyleyen Hatice “Arkadaşlarımdan gördüm bisikletleri var. Bir bisikletim olsun isterim” dedi.
Ev yapılacak
Tanrıseven, taş binanın yıkılarak yerine modern ve sağlıklı bir ev yapılacağını, döşeneceğini, Hatice’nin de Sosyal Hizmetler İl Kurumu’nun incelemesinden sonra devletin yatılı kurumlarında eğitimine devam edeceğini açıkladı. Tanrıseven, “Okul müdürümüze, basınımıza anne ve kızına sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Devletimiz iki vatandaşını koruyamayacak kadar aciz değildir. Bir ev yapıp Hatice’nin en iyi şekilde eğitimini sürdürmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Bisikleti de Hatice’ye karne hediyesi olarak verilecek” dedi.
Baba da geldi
Tanrıseven, baba Erkan Çetiner’i de eve çağırdı anne kıza neden sahip çıkmadığını sordu. Çetiner, “Maddi gücüm yeterli olmadığı için sahip çıkamadım” deyince sinirlenen Tanrısevdi, “Paran yok be adam, vicdanın da mı yok? Senden para isteyen yok bari babalık yapsaydın. Hemen aile mahkemesine dava açıp kızı üzerine alacaksın, anneye de nafaka ödeyeceksin. Bu işin bizzat takipçisi olacağım” diye konuştu.
Hürriyet
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Hatice gülecek