*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melike yürümeye başladı  (Okunma sayısı 1005 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Melike yürümeye başladı
« : Ocak 26, 2010, 01:00:11 ÖS »

Hamburg El Ele Bedensel Engelliler Derneği, Biller Ortopedi Merkezi`nde düzenlediği basın toplantısında yürüme engelli Melike Akar`ın tedavisindeki gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştılar.

2 AŞAMALI TEDAVİ

HAMBURG-Henüz bebekken beynine oksijen gitmediği için tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren 19 yaşındaki Melike Akar`ın tedavisinin 2. aşaması, Melike`nin yürüme umudunu güçlendiriyor. Sandalyeden kalkıp artık değneklerle ve ortezle yürüyebilen ve Tedavim böyle devam ederse yakında dans bile edebilirim diyen Melike, Bana uygulanan tedavinin sonuçlarının günden güne iyiye gittiğini görüyorum. Yakında değnekleri de elimden bırakacağım dedi. Melike`nin tedavisine destek veren Hamburg El Ele Bedensel Engelliler Derneği`nin düzenlediği basın toplantısında konuşan Ortopedi Uzmanı Heinz Biller, Melike`nin durumu gittikçe düzeliyor dedi.

İMKANLARIMIZ KISITLI

Melike gibi 125 hastanın kendilerine başvurduğunu ifade eden Hamburg El Ele Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Diyap Gökduman ise, Derneğimiz uluslar arası büyüdü. Türkiye`den çeşitli derneklerden birlikte çalışma teklifi aldık. Diyarbakır`daki engelli dernekleriyle ortaklaşa Engelli Yüz Güzeli projemizi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz dedi.

Hamburg El Ele Bedensel Engelliler Derneği Basın Sözcüsü Ali Akdemir de, herkese yardımcı olmak istediklerini fakat imkanlarının kısıtlı olduğunu söyledi. Toplantıda Melike`nin annesi Ayten Akar, derneğin yönetim kurulu üyeleri Saniye Doğan ve Rıza Atamtürk de hazır bulundu.

Post Gazetesi