Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
ÖZTÜRK’E 2 DAVA BİRDEN AÇILDI !
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ÖZTÜRK’E 2 DAVA BİRDEN AÇILDI ! (Okunma sayısı 1574 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
ÖZTÜRK’E 2 DAVA BİRDEN AÇILDI !
«
:
Kasım 14, 2009, 09:04:56 ÖÖ »
Dağdan inen PKK’lıların törenle karşılanmasına tepki gösterip devlet eliyle yapılan bu girişimin Türk milletine hakaret olduğu gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu’nu istifaya çağıran Türk Eğitim-Sen 2 nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk’e Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan tarafından hakaret davası açıldı.Dağdan inen PKK’lıların törenle karşılanmasına tepki gösterip devlet eliyle yapılan bu girişimin Türk milletine hakaret olduğu gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu’nu istifaya çağıran Türk Eğitim-Sen 2 nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk’e Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan tarafından hakaret davası açıldı. Başkan Ali İhsan Öztürk, Kayseri Adliyesi’ne gelerek Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. Öztürk’e Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Mete Kurt, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmail Ulusoy, Türk İmar-Sen şuba Başkanı Osman Yıldız, Türk Tarım Orman-Sen şube Başkanı Fikret Özcan’da destek vererek şahitlik yaptı.Cumhuriyet Savcısına ifade vermeden önce adliye kapısı önünde bir basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen 2 nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, yaptığı açıklamalar sonucunda baskı ve yıldırma politikasıyla karşı karşıya kaldığını öne sürdü. Dağdan inen teröristlerin karşılanma sürecinde yaşananlardan dolayı Türk milletinin rencide edildiği görüşünü savunduğu için böyle bir açıklama yaptığını ifade eden Öztürk, hakkında açılan davanın yersiz olduğunu savundu. Açıklamasında İktidar Partisi Ak Parti’ye de göndermelerde bulunan Öztürk “Bana hakaret ettiğim gerekçesiyle dava açtılar. Peki sizin Türk milletine yaptığınız hakaretler ne olacak” diye sondu. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan tarafından açılan hakaret davası hakkında da bilgiler veren Öztürk, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Mete Kurt’un Vali Mevlüt Bilici’ye devlet övünç madalyasını iade etmek isteğinde yaşananlara değindi. Öztürk, demokratik haklarını engellediğini ileri sürdüğü İl Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan’a da kendisinin karşı dava açacağını söyledi.Cumhuriyet savcısına verdikleri ifadenin ardından adliye çıkışında konuşan Öztürk, “Biz böyle 2-3 davayla susacak olsaydık bu işin içine girmezdik. Bizler yargıya güveniyoruz kanunları ve yasaları bilen insanlarız” şeklinde konuştu. Ardından konuşan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Mete Kurt ise valilik önünde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan ile arasında geçen tartışmada Aydoğan’ın toplum psikolojini bilmeden hareket ettiğini iddia etti. Ak Parti hükümetini de sert bir dille eleştiren Kurt, Dağdaki PKK’lılar için nöbetçi mahkeme kuran Ak Parti hükümeti bu devletin Gazisini adliyede uğraştırıyor. Uğraştırın bu günün yarını da var. Türk Milleti bizim yanımızda biz öyle biz öyle 5 kişiye pabuç bırakacak değiliz. Görüyorsunuz benim iki bacağım yok ama mangal gibi yüreğim var” dedi.>>>kaytv
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»