Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
SİYASİ PARTİLERİN KASASI DOLACAK!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: SİYASİ PARTİLERİN KASASI DOLACAK! (Okunma sayısı 1521 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
SİYASİ PARTİLERİN KASASI DOLACAK!
«
:
Kasım 07, 2009, 08:14:32 ÖÖ »
Siyasi Partiler, 2010 yılı Merkezi Yönetim Bütçesinden 92 milyon 486 bin lira devlet yardımı alacak. Yeni yılda yapılacak aktarma ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne son 3 yılda verilen Hazine yardımı da, 367 milyon 721 bin liraya ulaşacak.Siyasi partilerin kasası dolacak. Maliye Bakanlığı’ndan alınan bilgilere göre, TBMM Başkanlığına sunulan 2010 Merkezi Yönetim Bütçesi, Siyasi Partilerin kasasını da dolduracak. Siyasi Partiler Kanunu uyarınca genel seçimlerde barajı aşarak, Hazine yardımına hak kazanan AKP, CHP ve MHP'ye 2010 yılı Genel Bütçe Gelirleri esas alınarak 92 milyon 486 bin lira devlet desteği sağlanacak. Partilerin 2007 seçiminde aldıkları oy miktarına göre hesaplanan Hazine yardımının 52 milyon 712 bin lirasını AKP alacak. Bütçeden CHP'ye 23 milyon 625 bin lira, MHP'ye de 16 milyon 149 bin lira verilecek. Maliye Bakanlığı, Siyasi Partilere Hazine Yardımını Bütçenin yürürlüğe girmesinden itibaren 10 gün içinde ödeyecek. Bu çerçevede, 92 milyon 486 bin lira, 1-10 Ocak tarihleri arasında Siyasi Partilerin hesaplarına yatırılacak. Bu arada 2010 Merkezi Yönetim Bütçesinden alacakları payla birlikte AKP, CHP ve MHP'ye son 3 yılda yapılan devlet yardımı 367 milyon 721 bin liraya ulaşacak.>>>kaytv
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»