Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
DÜNYA HABERLERİ
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Richard Dawkins'in Skandal Down Sendromu Açıklaması
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Richard Dawkins'in Skandal Down Sendromu Açıklaması (Okunma sayısı 1995 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ekim 06, 2014, 11:40:55 ÖÖ »
Etolog, evrimsel biyolog ve yazar Richard Dawkins'den korkunç bir tweet geldi. Down sendromlu çocukları aldırmak gerektiğini söyleyen Dawkins, böyle çocukların dünyaya gelmesi ahlaksızlık dedi
Richard Dawkins yaptığı açıklama da korkunç istediğini dile getirdi. “Bu bebeklerin dünyaya getirilmeleri ahlaka aykırı” diyerek yoğun bir tepki aldı. Dawkins,“Down sendromlu bebeklerin kürtajla alınmasını” savundu.Dawkins ile kendisine Twitter'dan yazan bir kullanıcı arasındaki konuşma aynen şu şekilde gerçekleşti: - Dürüst olmak gerekirse, Down sendromlu bir bebeğe hamile kalırsam ne yapardım bilmiyorum. Gerçekten ahlaki bir ikilem. -Kürtaj yaptırıp yeniden denersin. Seçeneğin varsa, onu dünyaya getirmek ahlaksızlık olur Dawkins,açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Kürtaj tartışmasına önemli soru ;O bir insan mı? değildir. Asıl sorulması gereken ;O acı çekecek mi? olmalıdır" dedi ve ekledi: "Özellikle et yiyen insanların kürtaja karşı çıkmaya hakkı yoktur."
22.08.2014 - avrupagazete.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız