*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ebru Gündeş Konserinde İşitme Engellileri Unutmadı  (Okunma sayısı 1586 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Ebru Gündeş Konserinde İşitme Engellileri Unutmadı
« : Aralık 17, 2013, 03:16:44 ÖS »
Ebru Gündeş Konserinde İşitme Engellileri Unutmadı



Ebru Gündeş, Ankara konserinde işitme engelliler için bir jest yaptı.
 
Engelliler için yürüttüğü çalışmalarla tanınan Ebru Gündeş, Ankara konserinde işitme engellileri de unutmadı. Önceki akşam Ankaralı hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, seyirciler arasındaki işitme engelli kişiler için şarkı sözlerini işaret dilini çevirtti. Bunun için Gündeş'e sahnede bir işaret dili tercümanı eşlik etti.
 
AKÜLÜ SANDALYE BAĞIŞLAMIŞTI
 
Yaklaşık 4 bin kişinin dinlediği ünlü şarkıcı, tek omuzlu kıyafetiyle de dikkat çekti. Gündeş, geçtiğimiz aylarda da eşi Reza Zarrab ile birlikte Omurilik Felçlileri Derneği'ne bin adet akülü sandalye bağışlamıştı.
 
O TABLONUN YENİ SAHİBİ ZARRAB
 
Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, Antik A.Ş.'nin önceki gün Shangri-La Bosphorus Hotel'de gerçekleştirdiği müzayedede şov yaptı! Zarrab, değerli tablolar ve Osmanlı eserlerinin satıldığı müzayedede, ünlü ressam Nazmi Ziya'nın 'Sanatçının Evi' konulu tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın aldı. Zarrab, müzayedenin en değerli eseri olan parça için rekor bir fiyat ödedi. Azeri işadamı, müzayedeye katılan yaklaşık 500 kişi tarafından alkışlandı.
 
17.12.2013 - Sabah


Anahtar Kelimeler :VAR İMİŞ Sevda ikliminde dem nöbetinde,Bir çift kara gözden nüş oldu bade,
Kesildi müddetim verildi vade,Her gönülün bir fermanı var imiş,