Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
İş Kurmak Engel Değil Semineri
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İş Kurmak Engel Değil Semineri (Okunma sayısı 1755 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 22, 2013, 12:03:14 ÖS »
Mersin Çalışma ve İş Kurumu, KOSGEB ve Türkiye Sakatlar Derneği, 'Girişimcilik Engel Tanımaz' projesi kapsamında girişimcilik programından yararlanmak isteyen engellilere ve kurum hizmetleri hakkında bilgi almak isteyen diğer engelli vatandaşlara yönelik 'İş Kurmak Engel Değil' konulu seminer düzenledi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) yapılan seminerde, öncelikle engelli vatandaşlara ve yakınlarına yönelik olarak kurum temsilcisi Serkan Özadan tarafından 'İŞKUR faaliyetleri, engellilere tanınan haklar ve dezavantajlı grupların işe girmesinde önemli olan noktalar' konusunda bilgi verdi. iş ve Meslek Danışmanı Murat Güleçoğlu ise kurum hizmetleri kapsamında KOSGEB ile protokol dahilinde açılan 'Girişimcilik Kursu' ile programın içeriği, katılım koşulları, katılan kişilere tanınan haklar gibi konular hakkında bilgi verdi. KOSGEB yetkilisi İsmail Çiçekli de KOSGEB tarafından desteklenen alanlar, hibe, kredi miktarları, iş planı hazırlama, kadınların, engellilerin girişimcilik alanındaki avantajları konularında bilgilendirme yaptı.
Seminerde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mürsel Çiftçi, yapılan etkinlikten ötürü engelli vatandaşlar adına kurumlara teşekkür ederek, kurumlarla ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi.
08.07.2013 - İHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız