*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Metin Şentürk Komedyenlere Stand Up Gösterisiyle Rakip Oldu  (Okunma sayısı 1317 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Metin Şentürk Komedyenlere Stand Up Gösterisiyle Rakip Oldu

Görme engelli ünlü şarkıcı Metin Şentürk, tek kişilik stand up gösterisiyle Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Tolga Çevik'e rakip oldu.

Şentürk "Başkalarının gördükleriyle benim görmediklerim arasındaki komik olayları anlatıyorum. Türkiye'de benim yaptığımı yapan yok" dedi.

Esprili kişiliğiyle tanınan şarkıcı Metin Şentürk tek kişilik gösterisiyle Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Tolga Çevik'e meydan okuyor.

ACILAR ANI OLUR

"Türkiye'de benim yaptığımı kimse yapmadı" diyen Şentürk komedide iddalı olduğunu söyledi. Şentürk sözlerine şöyle devam etti: "Diğer komedyen arkadaşlardan daha ilginç bir şey ortaya koymak istedim. Gösterimde ud, piyano çalıyorum, şarkı söylüyorum. İngilizce, İtalyanca konuşuyorum. Hayatım boyunca yaşadıklarımı anlatıp kimsenin bakamadığı bir yerden olaylara bakmaya çalışıyorum. Başkalarının gördükleriyle benim görmediklerim arasında bir komiklik var. İşte ben o komikliği anlatıyorum. Eski acılar zamanla anılara dönüşür. Biz anılara dönüşmüş acıları komikleştiriyoruz. İzleyenler hayatın değerine dair bazı konularda kendine faydalı noktalarda yakalıyor. Gösterimden çıkanlar şükrederek ayrılıyor."

KENDİMLE DALGA GEÇİYORUM

Mizah yaparken kimseyi rencide etmediğini belirten Şentürk, kendisiyle dalga geçebildiğini söyledi. Şarkıcı "Hayatı yenmek için uğraşmalısın, bunu yaptığında hikayenin kahramanı olursun. Herkes hikayesinin figüranı olmak için değil kahramanı olmak için yaşamalı. Gösterinin sonunda da izleyicilere bunu tavsiye ediyorum" dedi. Komedyenler arasında en çok Cem Yılmaz'ı beğendiğini sözlerine ekleyen Şentürk, Yılmaz'ın çıtayı çok yükselttiğini ifade etti.

09.05.2013 - Bugün