*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Abdullah Avcı'dan Engelli Futboluna Destek  (Okunma sayısı 1081 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Abdullah Avcı'dan Engelli Futboluna Destek
« : Nisan 14, 2013, 08:15:50 ÖÖ »

Abdullah Avcı'dan Engelli Futboluna Destek

Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesine destek vermek için geldiği Antalya'da, Ampute Futbol Süper Ligi'nde Antalya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan maçı izledi.

Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi içerisinde bulunan Ampute Futbol Sahası'nda oynanan maç öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, "Engelli futboluna destek vermek için Antalya'ya geldim. Bilindiği gibi son 4 yıldır federasyonumuz Bedensel Engelliler Federasyonu'na maddi ve manevi destek vermekte. Birlikte çeşitli organizasyon düzenlemekte. Engellilerin neler başarabileceğini görme adına bunlar çok önemli organizasyonlar" dedi.

Engellilerin yanına geldikleri zaman hayatın gerçeklerini gördüklerini kaydeden Abdullah Avcı, "Bedensel Engelliler Federasyonu ile bizim federasyonumuza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Bedensel Engelliler Federasyonu'nun spor dallarının yaygınlaşması adına verdiği mücadeleyi takdirle karşılıyorum. Herkes futbol oynamalı sloganı ile gidildiği zaman, spor kültürü ve spor ahlakı da gelişecektir" diye konuştu.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spordan Sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ve TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy'un da izlediği maçı Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampüte Futbol Takımı 3-0 kazandı.

Bu arada Avcı, karşılaşma öncesinde engelli futbolcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

13.04.2013 - DHA