Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
5.7 inç'lik dev ve fazlası...
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: 5.7 inç'lik dev ve fazlası... (Okunma sayısı 1094 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
5.7 inç'lik dev ve fazlası...
«
:
Mart 05, 2013, 01:01:02 ÖS »
5.7 inç'lik ZTE Grand Memo ortaya çıktı
Cep devinin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı en önemli cep ve fazlası ortaya çıktı!
Cep telefonu üreticileri, en yeni cihazlarını bu ayın sonuna doğru başlayacak Mobil Dünya Kongresi'ne hazırlıyorlar. Bu şirketlerden bir tanesi olan ZTE ise MWC'de iki önemli telefon tanıtacak.
Bunlardan bir tanesi olan Grand Memo, daha önce Hong Kong'da görünen 5.7 inç'lik, HD (1280x720) ekranlı, 13MP kameralı, Android 4.1.2 ile çalışan bir cep. Dört çekirdekli 1.7GHz Snapdragon S4 Pro işlemciye ve bir microSD slotuna sahip cihaz, 8mm'lik çok ince bir profile sahip.
MWC davetiyesinde görünen Twitter hashtag'i #ZTEMozilla ise ZTE'nin ilk Firefox OS'lu cebine işaret ediyor. Mozilla, kendi mobil işletim sistemi üzerinde çalıştığını geçen sene Temmuz ayında duyurmuştu. ZTE'li Firefox OS'lu cepler ilk kez Eylül ayında görünmüş, geçtiğimiz hafta ise Geeksphone'un Firefox OS cepleri ortaya çıkmıştı.
Bunun yanında görünüşe bakılırsa ZTE'nin Windows Phone 8'li "phablet"i Blade 8 için daha fazla beklememiz gerekecek. ZTE'nin 2013'ün ilk çeyreğinde en az bir Windows Phone'lu cep tanıtması bekleniyor.
CHIP Online
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
5.7 inç'lik dev ve fazlası...