*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Canavar babanın ifadesi tüyler ürpetti  (Okunma sayısı 1858 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Canavar babanın ifadesi tüyler ürpetti
« : Ocak 16, 2013, 12:42:41 ÖS »

Canavar babanın ifadesi tüyler ürpetti

İzmit'in Kuruçeşme semtinde eşini ve biri 45 günlük üç çocuğunu acımasızca katleden ve dün gece yakalanan Ramazan Geniş'in polise verdiği ifadeler herkesi şoke etti. Ölenlere ait 4 cenazenin ise 2 tabuta koyulması dikkat çekti

15 bin liralık borcu nedeniyle bunalıma girdiğini, eşini ve bebeğini boğarak, iki çocuğunu da uyurlarken bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden Ramazan Geniş, cesetler bulunmadan 1gün önce eve geldiğini, onları görünce ikinci kez fare zehiri içip ölmek istemesine rağmen zehirin kendisini sadece bayılttığını söyledi.

Cesedi annesinin kucağında bulunan 45 günlük Aysima bebek ise, sanıldığının aksine açlıktan değil, babası tarafından boğularak öldürülmüş.

ÇOCUK OKULA GİTMEYİNCE...

Tüm ülkede büyük şok yaratan cinayet İzmit'in Kuruçeşme semtinin Kocatepe Mahallesi 64'üncü sokaktaki 3 katlı binanın giriş katındaki dairede işlenmiş, cesetler pazartesi günü akşam saatlerinde 7 yaşındaki Gökdeniz Geniş'in birkaç gündür okula gitmemesinden şüphelenen sınıf öğretmeninin durumu yakınları ve polise bildirmesiyle bulunmuştu. 25 yaşındaki Aysel Geniş ile çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ile 45 günlük Aysime'nin cesetleri inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, tüm şüpheler de uzun süredir kayın 30 yaşındaki baba Ramazan Geniş'in üzerinde toplanmıştı.

KARAKOLUN HEMEN ARKASINDA BULUNDU!

Ramazan Geniş, dün gece yarısına doğru evlerinin de yakınında bulunan Kuruçeşme semt karayolunun arka tarafında park edilmiş otomobilin içinde uyurken bulundu. Hemen İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ramazan Geniş ifade verirken zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Verdiği ifadede ise anlattıkları polisi bile ürpertti.

İş bulabildiğinde çalıştığını, ancak bankalardan çok miktarda kredi aldığını, son olarak 15 bin liralık borcu kaldığını söyleyen Ramazan Geniş, ifadesinde bu borcu ödeyemediği ve iyice sıkıştığı için bunalıma girdiğini anlattı.

İŞTE İĞRENÇ İFADE

Geçirdiği cinnet sonucu eşi ve 3 çocuğunu katleden Ramazan Geniş’in verdiği ifadelerin ayrıntıları, vahşetin boyunu gözler önüne serdi. Önce eşi Aysel’i boğduğunu söyleyen Ramazan Geniş, 45 günlük bebeği Aysime’yi ise ağzını ve burnunu elleriyle kapatarak boğdu. Ramazan Geniş, 5 yaşındaki oğlu Görkem’in boğazını sıktığını, hırıltılar gelince ölmediğini anlayıp onu defalarca bıçakladığını; gürültüye uyanan 7 yaşındaki oğlu Gökdeniz’i de önce boğduğunu, ondan da hırıltılar geldiğini anlayınca, boğazını da kestikten sonra bıçakladığını anlattı. Ramazan Geniş’in bu ifadelerini alan polislerin bile irkildiği öğrenildi. Bu arada Ramazan Geniş’in yakalandığı otomobilin arka camında, oğlu Gökdeniz’in adının yanı sıra bazı yazılar daha olduğu görülürken, arkada da güller olması dikkat çekti

Cinayetin ardından kendisini de öldürmek istediğini söyleyen Ramazan Geniş, evde bulunan fare zehirinden içtiğini, ancak zehirin kendisini etkilemediğini belirterek kapıyı çekip evden ayrıldığını, birkaç gün Kuruçeşme semtindeki ormanlık alanda kaldığını ve orada otomobilin içinde uyuduğunu anlattı.

CESETLER BULUNMADAN ÖNCE EVE GELMİŞ

Polisteki ifadelere göre Ramazan Geniş cesetler bulunmadan bir gün önce yine eve geldi. Eşini ve üç cocuğunu yine orada görünce, bir kez daha fare zehiri içerek intihar etmeyi denedi. Ancak zehiri içtikten bir süre sonra bayılan Ramazan Geniş daha sonra kendisine geldi ve tekrar evden ayrıldı.

Cesetlerin bulunduğunu gazetelerden öğrendiğini söyleyen Ramazan Geniş polis tarafından özel ekiplerce her yerde aranırken, dün gece ilerleyen saatlerde evlerinin de bulunduğu Kuruçeşme semt karakolunun arkasında otomobilinin içinde uyurken bulundu.

4 CENAZE 2 TABUTTA

Bu arada, eşi tarafından öldürülen kadın ile 3 çocuğunun cenazeleri, Kandıra’daki köylerinde toprağa verildi. Cenazeler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra İzmit Asri Mezarlık morguna getirildi. Cenazeler daha sonra, Kandıra’nın Kubuzcu köyü Böcekler Mahallesi’ndeki Aysel Geniş’in ailesinin evine götürülerek helallik alındı. Burada Aysel Geniş’in annesi Gülsüm ile babası Salih Aysu ile şüpheli Ramazan Geniş’in ailesi ve yakınları, taziyeleri kabul etti.

Ardından köy camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 2 tabut içindeki cenazeler, köy mezarlığına defnedildi.

MUSALLA TAŞI YERİNE BİDON

Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin tarafından kılınan cenaze namazı sırasında tabutların, köy camisinde musalla taşı olmaması nedeniyle büyük bidonların üzerine konulduğu görüldü. Ölen Aysel Geniş’in babası Salih Aysu, gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının borcu olup olmadığını bilmediğini, borçlu olması halinde de kendisi veya kayınvalidesine söylemesi gerektiğini belirterek, "4 gündür evi telefonla aradım cevap verilmedi. Hereke’deki damadım aradı, ’polisler eve geldi Ramazan’ı arıyorlar’ dedi. Ne olduğunu sordum, ’bilmiyorum’ dedi. Sonra öldüklerini öğrendim. Savcı ile görüştüm beni çağırdı cesetleri teşhis ettim. Borcu varsa böyle mi yapmalıydı" dedi.

TUTUKLANDI

Eşi ve 3 çocuğunu nasıl öldürdüğünü emniyetteki sorgusunda detaylarıyla anlatan Ramazan Geniş adliyeye sevk edildi. Savcıya verdiği ifadenin ardından nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkarılan Ramazan Geniş, tutuklanarak İzmit C Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Ramazan Geniş’in cezaevinde diğer tutuklu ve hükümlülerin zarar verebileceği endişesiyle tek başına koğuşa konulacağı belirtildi.

DHA