Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
Mozaik
»
Mozaik
»
İş Kadınları Yağmur Çocuklarla Dans Edecek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İş Kadınları Yağmur Çocuklarla Dans Edecek (Okunma sayısı 1384 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
İş Kadınları Yağmur Çocuklarla Dans Edecek
«
:
Ocak 15, 2013, 03:03:06 ÖS »
Kadın Meclis Üyeleri Derneği'nin (KAMED) 'Yağmur Çocuklar Projesi' kapsamında İzmir'in önde gelen 11 kadını, 11 otistik çocukla tango yapacak. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 24 Ocak'ta düzenlenecek etkinlikle ilgili olarak kadınlar otistik gençlerle İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı merkezinde provalara başladı. İzmir iş dünyasının önde gelen kadınları KAMED Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın, İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, Proje Yürütme Kurulu Başkanı Gülnur Vural, Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Veryeri, Seyrek Belediyesi eski Başkanı Nurgül Uçar, Sabah Gazetesi-Egeli Sabah Yazarı Berrin Birer, Koruncuk Diş Hekimi Oya Ağca, EGİAD Yayın Komitesi Üyesi İrem Pehlivanoğlu, Melis Barçın ve İç Mimar Defne Atakan otistik gençlerle dans edecek.
"DİKKATİ ÇEKECEĞİZ"
KAMED Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın, otizme dikkat çekmek ve daha çok ailenin çocuklarına eğitim görmesi için imkan sağlamak amacıyla başlattıkları "Yağmur Çocuklar Projesi" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti. Akın, 24 Ocak'taki gecede birbirinden farklı gösterileri otistik çocuklarla birlikte sahneleyeceklerini belirterek, geceden elde edilecek gelirlerin Anadolu Otizm Eğitim ve Mücadele Vakfı, Konak Moris Bencuya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ne bağışlanacağını açıkladı. Akın şöyle konuştu:
"TANGO YAPACAĞIZ"
"Gecenin bir öyküsü olacak. Gecenin librettosunu Yılmaz Karakoyunlu yazacak. Gecenin prodüktörlüğünü de İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçısı Kenan Gökkaya yapacak. Ulvi Puğ da bize bu konuda destek verecek. Gecede bir tango gösterisi olacak. Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ndeki öğrencileri ile birlikte 11 kadın ve 11 otistik çocuk birlikte tango yapacağız. Tango için ben, Gülnur Vural, Filiz Sarper, Yeşim Veryeri, Berrin Birer, Oya Ağca, İrem Pehlivanoğlu, Melis Barçın, Defne Atakan, Nurgül Uçar ve Seda Kaya sahneye çıkacağız. Gecede otistik çocuklardan oluşan 11 kişilik mehter takımı, 8 kişilik ritm grubu olacak."
15.01.2013 - Sabah
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız