*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Zengin kız fakir erkek!  (Okunma sayısı 2010 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Zengin kız fakir erkek!
« : Ocak 12, 2013, 05:16:25 ÖÖ »

Kadın doktor ve şoförünün aşkı bitti ama...

ÖZEL bir hastanede görev yapan Doktor F.D., duygusal birliktelik yaşadığı özel şoförü Adıgüzel K.’nın kendisine şiddet uygulayarak tehditte bulunduğu iddiasıyla savcılığa şikâyetçi oldu.

Doktor F.D. ifadesinde, “1.5 yıldır ilişki yaşıyoruz. Anlaşamadığımız için ayrılmaya karar verdiğimi söylediğimde bana, üzerimde çok emeği olduğunu, bunların bir bedeli olduğunu söyleyerek büyük miktarda paralar istedi. Eğer ödemezsem benden ayrılmayacağını ve hayatı bana zindan edeceğini söyledi” dedi.

TEHDİT VE DAYAK

Parayı ödeyemediği için Adıgüzel K.’yı hayatından çıkaramadığını öne süren F.D., iddialarını şöyle sürdürdü: “En sonunda dayanamayıp bu miktarı ödemeyi kabul ettiğimi söyledim. Bir süre böyle oyaladım. Belki vazgeçer diye şikâyette bulunmadım. Bir gün bir kafede otururken parayı ne zaman ödeyeceğimi sordu. Tartışma çıktı ve kulağıma şiddetli bir şekilde vurdu. Bağırdım. Sonra tehdit etmeye başladı. Polis çağırdım. Bana şantaj yapan, tehdit ve darp eden eski sevgilimden şikâyetçiyim”.

‘ALACAĞIMI İSTEDİM’

Adıgüzel K. ise sevgilisi F.D.’nin özel sorunlarının olduğunu savunarak, “Onun yanında çalıştığım için biriken maaşımı ödemedi. Kafede buluştuğumuzda ise maaşımı ödemeyeceğini bağırarak söyledi. Bacağıma tekme attı. Ben de kendisine tokat attım” dedi. Adıgüzel K. hakkında “kasten yaralama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Özge EĞRİKAR-AHT haberturk.com 

Anahtar Kelimeler
Adıgüzel K., şoför, DOKTOR, aşk, para, MAAŞ, dayak, tehdit