Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Engelli Öğrenciler El Sanatlarında Hünerlerini Sergiliyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Öğrenciler El Sanatlarında Hünerlerini Sergiliyor (Okunma sayısı 1092 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Öğrenciler El Sanatlarında Hünerlerini Sergiliyor
«
:
Aralık 30, 2012, 07:54:08 ÖÖ »
Bodrum Sağlık Vakfı'nda eğitim gören birçok engelli öğrenci, seramik ve el sanatlarında hünerlerini sergiliyor. Yaklaşık 200 öğrenci, birçok el sanatı alanında eğitim alıp usta haline geliyor. Oldukça zevkle ve istekle yapılan seramik eserler, vakfa ait çeşitli dükkanlarda satışa sunuluyor, gelir elde ediliyor. El sanatlarını geliştiren zihinsel engelli öğrencilerde ilerleme kaydedildiği belirtiliyor. Seramik eğitimi veren İsmail Kartal, öğrencilerin çok yetenekli ve istekli olduğunu belirtti, "Yaklaşık 6 yıldır engelli öğrencilerimizi yetiştiriyoruz. Bugüne kadar 4 öğrencimiz usta konumuna geldi. Çok büyük bir ilerleme kaydettiler. Yaptığımız işlerle ilgili dışarıdan çok talep alıyoruz" dedi. Vakıfta yönetici olarak görev yapan Şafak Yaşar ise profesyonel ve gönüllü öğretmenlerle çalıştıklarını kaydetti, "Seramik yapan öğrencilerimizden dördü, usta durumuna geldi. Burada yapılan her şey bizim için en anlamlı hediye. Bir alışveriş merkezinde hediyelik eşya dükkanımız var ve burada yapılan eserler orada satışa çıkıyor" diye konuştu.
24.12.2012 - Sabah
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız