*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelsiz Aslanlar'ın Hedefi Büyük  (Okunma sayısı 928 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Engelsiz Aslanlar'ın Hedefi Büyük
« : Eylül 18, 2012, 01:51:29 ÖS »


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 26-28 Ekim tarihleri arasında Japonya'nın Kitakyushu kentinde bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Kıtalararası Kupa'ya, Avrupa kıtasını temsilen katılma daveti aldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 22 Ekim'de Japonya'ya hareket edecek ''Engelsiz Aslanlar'', 29 Ekim'de kıtalararası şampiyon olarak bir kez daha yurda dönmek için mücadele edecek.

Galatasaray'ın Kıtalararası Kupa'daki rakipleri Amerika kıtasını temsilen ABD'den Dallas Mavericks, Avustralya kıtasını temsilen Avustralya'dan Wollongong Roller Hawks, Asya ve Okyanusya kıtasını temsilen de Japonya'dan Miyagi Max olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon final maçında ev sahibi Miyagi Max'ı 68-51 mağlup ederek kupaya uzanmıştı.

17.09.12 - Ajansspor