Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Engelli Çocuklar Oyuncak Müzesi’de Oyuncak Öykülerini Dinledi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Çocuklar Oyuncak Müzesi’de Oyuncak Öykülerini Dinledi (Okunma sayısı 1805 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Çocuklar Oyuncak Müzesi’de Oyuncak Öykülerini Dinledi
«
:
Eylül 03, 2012, 02:24:46 ÖS »
Çekmeköy Belediyesi’nin engelli vatandaşların hayata aktif katılımları ve sosyal paylaşımlara ortak olmaları amacıyla düzenlediği faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.
Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Engelliler Masası(BEM), İSÖM Çekmeköy Özürlüler Merkezi işbirliğiyle açılan ‘Engelli Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi’ eğitim gören engelli çocuklara, çeşitli eğitici ve sosyal aktivitelerle dolu etkinlikler düzenliyor.
Bu etkinlikler kapsamında, Çekmeköy Belediyesi ‘Engelli Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi’ne kayıtlı engelli çocukları gezilere götürülüyor. Bu hafta düzenlenen gezi kapsamında Oyuncak Müzesi’ni gezen çocuklar, büyük mutluluk yaşadı. 20 yılda dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan antikacılardan ve açık arttırmalardan edinilen 1000’den fazla oyuncakla kurulan ve 4000’den fazla oyuncağın sergilendiği Oyuncak Müzesi, Engelli Çocuklara ev sahipliği yaptı.
Her odası bir sahne görünümünde olan müze, şair Sunay Akının açtığı ve sahne tasarım açısından sanatçının tasarladığı bilinen ilk müze olma özelliğini taşımaktadır. İstanbul Oyuncak Müzesi’nde düşlerin ve bilimin tarihi oyuncakların diliyle anlatılmaktadır. Oyuncakların öyküleri ziyaretçilere dünya tarihini sunarken, bir yandan da geçmişin izlerinden oluşan bir yolculuğunu açmaktadır.
03.09.2012 – İstiklal
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız