*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Konak Belediyesi 20 İlköğretim Okulunun Onarımını Tamamladı  (Okunma sayısı 1083 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com

Konak Belediyesi 20 ilköğretim okulunun onarımını tamamladı. 7 okulda ise çalışmalar öğretim yılı başlayana kadar sona erecek. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, eğitime destek amacıyla her yıl bütçeden önemli bir pay ayırdıklarını belirterek, "Belediyelerin görevleri arasında yer almamasına rağmen her yıl okullarımızda önemli onarımlar yapıyoruz. Bu yenileme çalışmaları sömestr ve yaz tatillerinde hız kazanıyor. Okulların ihtiyaçlarına göre; iç-dış boya - badanası yapılıyor, tuvaletler yenileniyor, anaokullarına oyun parkı, bahçe düzenlemesi, engelli rampaları ve halı saha yapılıyor, konferans salonları daha çağdaş görünüme kavuşturuluyor, bilgisayar sınıflları kuruluyor. Şimdiye kadar Konak ilçe sınırlarındaki okullara toplam 5 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. Amacımız çocuklarımızın çağdaş şartlarda eğitim almalarını sağlamak. Çocuklar yeni öğretim yılına pırıl pırıl okullarda, sınıflarda başlayacaklar" dedi.

29.08.2012 – Cumhuriyet