Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Paralimpik Oyunları Sporcularından Terörün Son Bulması İçin Mesaj
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Paralimpik Oyunları Sporcularından Terörün Son Bulması İçin Mesaj (Okunma sayısı 976 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Paralimpik Oyunları Sporcularından Terörün Son Bulması İçin Mesaj
«
:
Ağustos 25, 2012, 09:34:02 ÖÖ »
Terör haberleri arasında 29 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak 14. Paralimpik Oyunları'na hazırlanan gazi sporcular, Londra'da şehitlerimiz için madalya kazanma sözü verdi:
BİR GÜN BU ACILAR BİTER
KORHAN YAMAÇ: (1995'te operasyon esnasında mayına basma sonucu sağ ayağını kaybetti) "Çok acı haberler alıyoruz. Tam olimpiyat öncesinde bu haberleri görmek, duymak, hiç kimse gibi ben de istemiyorum. İnşallah bir gün bu acılar biter. Fakat bunları düşünüp orada performans sergilemek mümkün değil. O yüzden pek bu haberleri dinlemeden gitmeye çalışıyoruz."
ŞEHİT İÇİN 5 MADALYA ALDIK OĞUZHAN POLAT: (1996'da Şırnak'ta mayına basma sonucu yaralandı) "Sakaryalı Mehmet Kıran, okçu sporcuydu. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na gönüllü yardımcıydı. Askere gitti. Haziran ayında biz İngiltere'de yarıştayken, Mehmet'in Siirt Eruh'ta şehit düştüğü haberini aldık. O gün sabaha kadar ağladık, uyuyamadık. Ertesi gün Mehmet için mücadele ettik ve 5 tane madalya aldık. Maalesef bu teröristleri kucaklayan milletvekilleri Meclis'te ve bizi yöneten insanlar. Hiçbir zaman kabul etmiyorum, o insanlar bizi yönetemez.
BİR AN ÖNCE TERÖR BİTMELİ!
ZAFER KORKMAZ: (1996'da Şırnak'ta mayına basma sonucu sağ ayağını diz altından kaybetti) "Üzülüyoruz, bir an önce bunun bitmesini istiyoruz. Ben 1996'da yaralandım. Topuğum yoktu, yaklaşık 32 ameliyat oldum, ama düzelmedi. 2007 yılında sağ ayağım diz altından kesildi. 16 yıl geçti, bu olaylar maalesef hâlâ devam ediyor."
25.08.2012 – Akşam
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız