Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Çankaya’da “Engelsiz” Yaz Spor Okulu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Çankaya’da “Engelsiz” Yaz Spor Okulu (Okunma sayısı 1231 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Çankaya’da “Engelsiz” Yaz Spor Okulu
«
:
Ağustos 03, 2012, 03:05:23 ÖS »
Çankaya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Engelliler Hizmet Birimince “Yaz Spor Okulları” kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan 67 zihinsel engelli genç, haftanın 3 günü spor yapma imkanı buluyor. Voleybol ve basketbol branşlarında eğitim alan gençlere, alanında uzman eğitmenler ve Sosyal Hizmet Uzmanları eşlik ediyorlar.
“YETER Kİ ENGEL OLMAYIN BİZ HER ENGELİ AŞARIZ”
Temmuz ayı başında başlayan spor okuluna devam eden zihinsel engelli gençler, eğitimleri boyunca öğrendiklerini başarıyla uygulamanın keyfini yaşıyorlar. Hiçbir konuda engel tanımayan Çankaya Belediyesi, engelli gençlerin spor alanında yaptığı çalışmaları sürekli destekleyen bir belediyecilik anlayışına sahip. 60 lisanslı sporcuyla Futbol, Goalball, Atletizm, Yüzme, Ağırlık Kaldırma, Satranç, Judo 7 ayrı dalda faaliyet gösteren Çankaya Belediyesi Engelli Spor Kulübü, Çankaya Belediyesi’nin ‘Yeni Toplumcu Belediyecilik’ anlayışını sporcuların kazandığı başarılarla gözler önüne seriyor. Çankaya’yı ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden sporcular, “yeter ki engel olmayın biz her engeli aşarız” söyleminin en güzel kanıtını hemen hemen her dalda aldıkları Türkiye şampiyonlukları ve uluslararası başarılarla gösteriyorlar. Yaz spor okulunda eğitim alan gençler, bugüne kadar 27 milli sporcu yetiştiren Engelli Spor Kulübü’nün yeni sporcuları olma yolunda belki de ilk adımı atmış oluyorlar.
03.08.2012 – Başkent
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız