Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HIKAYELER
»
HIKAYELER
»
Atsushi Miyazaki
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Atsushi Miyazaki (Okunma sayısı 1457 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Atsushi Miyazaki
«
:
Temmuz 15, 2012, 01:01:12 ÖS »
Haftanin Kafa Dengi - Atsushi Miyazaki
Hayatı
Miyazaki, 1970 yılında Oita şehrinde doğdu, annesinin adı Keiko Miyazaki’ydi.Atsushi Miyazaki Haziran 2011′de Japon Association for Aid and Relief’e (AAR) yaptığı başvuruda, Tōhoku depreminden nasıl etkilendiğini ve dünyada yardıma ihtiyacı olan insanlar için bir şeyler yapması gerektiğini anlatmıştı. Kendini barışın inşasına adadığını belirten Miyazaki, daha önce Filipinler’e insani yardım sağlayan bir sivil toplum kuruluşunda görev yapıyordu
Ölümü
23 Ekim 2011 Van Erciş’te meydana gelen deprem için Türkiye’ye gelen Miyazaki burada hastaların tedavisi için gönüllü olarak çalışmaya başladı. Görevde bulunduğu süre Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle müslüman olmamasına rağmen bir müslüman gibi kurban kesip dağıtan Dr. Miyazaki bölge halkının ve Türk toplumunun büyük sevgisini kazandı.
Miyazaki, Yumeka Ota ve Miyuku Konnai kurtarma çalışmaları sonrasında diğer Japon kurtarma görevlilerinin aksine Japonya’ya dönmeyerek bölgede kalmışlar ve kurtarma çalışmalarını sürdürmek üzere Van merkezindeki Bayram Otelinde kalıyorlardı. 9 Kasım 2011 günü saat 21.23′te Van merkezli 5,6 şiddetindeki deprem nedeniyle yıkılan binanın enkazı altında kaldılar. Depremden yaklaşık 13 saat sonra ağır yaralı olarak enkaz altından çıkarılan Miyazaki’nin bu sırada kalbinin durduğu belirlenince yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapıldı. Ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara karşın kurtarılamadı.
alıntı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız