Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Özel Büyükşehir Eğitim Okulu'na Anlamlı Bağış
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Özel Büyükşehir Eğitim Okulu'na Anlamlı Bağış (Okunma sayısı 1185 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Özel Büyükşehir Eğitim Okulu'na Anlamlı Bağış
«
:
Temmuz 14, 2012, 04:11:40 ÖS »
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Özel Büyükşehir Eğitim Okulu'na 1e1 Market, 11 bin 597 TL'lik bağış yaparak örnek bir davranış sergiledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı Çıplaklı'da hizmet veren Özel Büyükşehir Eğitim Okulu'na Antalya'da yeni bir şubesini açan 1e1 Market sosyal sorumluluk projesi kapsamında bağış yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın da katıldığı açılışta Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru, 11 bin 597 TL'lik bağış yaptı. Tarık Duru, Döşemealtı'nda çok güzel bir tesisin yapıldığını belirterek, tesisi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, engelliler için yapılan sosyal sorumluluk projelerini desteklediğini söyledi. Bağış çekini alan Özel Büyükşehir Eğitim Okulu Müdürü Cahit Oğuz ise "Bu davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu çeki engelli çocukların hizmetinde en hassas şekilde kullanacağız" dedi.
Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra marketin yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
14.07.12 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız