Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Sosyal Medyada 'Engelli Komşu İstenmiyor' Tepkisi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Sosyal Medyada 'Engelli Komşu İstenmiyor' Tepkisi (Okunma sayısı 685 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Sosyal Medyada 'Engelli Komşu İstenmiyor' Tepkisi
«
:
Temmuz 04, 2012, 08:35:25 ÖÖ »
'Engelli Ayrımcılığını Önleme ve Mücadele Platformu' projesi Türkiye'de engellilere bakışı gözler önüne seren rapor yayınladı. Türk halkının yüzde 70'i engelli komşu istemiyor, yüzde 57'si ise "Engelliler ayrı okullarda okusun" diyor. Yani onları yaşam alanlarında görmek bile istemiyor! Çarpıcı araştırma sonuçları sosyal meydanın da gündemindeydi. Tepkiler çığ gibi yağmaya başladı. İşte Twitter’dan konuyla ilgili tepki mesajları:
denizerden@denizerden Kurtajda yasam hakki diye aglasan halkimizin %70.3'u ortopedik engelli komsu istemezuk demis.Ne cirkin, ne ikiyuzlu milletiz be,utaniyorum!
servet kocakaya@servetkocakaya Engelli Komşu istemeyen %70 var ya, bunlar hiç kimseyi istemez;Kürtleri istemez eşcinselleri istemez, romanları istemez,türbanlıları istemez
Cemil Orhon@CemilOrhon Türkiye'nin %70'i engelli komşu istemiyormuş. O "vicdanı engelli" %70'i görmemek, işitmemek, koklamamak, hissetmemek, engellemek isterdim!!!
ÇAPAMAG@CAPAMAG Çok duyarlıyız! Yapılan ankette Türkiye'nin yüzde 70’i engelli komşu istemezken, yüzde 57.3’ü engellilerin ayrı okullarda gitmesini istedi
Idil Atlugkoyun@idilatlug Sabah komşu "dokunma bana!" diye engelli oğluna bağırıyordu. Böyle uyandım. Günaydın güzel ülkemin yalan yüzü. Sana da günaydın.
zenciler prensesi@deniz97 nüfusunun %99'unun 'kendine müslüman' olduğu toplumumuzun %70'i engelli komşu istemiyor, %57.3'ü engelliler başka okula gitsin istiyor..
Aynı nakarat@amabuolmamiski Türk halkının %67.5'i engellilere özel mahallelere sıcak bakmazken, %70.'3'ü engelli komşu istemediğini söylüyor. Naziler gibi yok mu edelim?
Mehmet Kızıltaş@mehmet_kiziltas İnsanların önyargılı, vurdum duymaz ve yetersiz bilgileri ile engelli komşu istemiyorum ayrımcılığını önlemek için hepimize düşen görevler var.
Meryem SALAR@dslrulkesi Engelli komşum olmasın dye aklından geçirmye kimsenin hakkı yok. Tanrıyla "ömür boyu sağlam bir vücudum olsun" dye kimse sözleşme imzalamadı
04.07.12 - Yaşadıkça
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız