Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
İzmit Milli Eğitim Bir İlke İmza Attı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İzmit Milli Eğitim Bir İlke İmza Attı (Okunma sayısı 1124 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
İzmit Milli Eğitim Bir İlke İmza Attı
«
:
Haziran 27, 2012, 04:35:23 ÖS »
İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kurucu yönetimiyle ilimizde bir ilke daha imza attı. Kurum, ISO 9001-2008 kalite belgesi alan ilk ve tek kurum oldu.
İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Haziran itibariyle dördüncü yılını doldurdu. Kurum bu süreçte, fiziki koşulları uygun olmayan bir binada görev yaptı. Ancak geçtiğimiz yılın kasım ayında ISO 9001-2008 kalite belgesi almak için başvuru yapan kurumda gözle görülen değişiklikler oldu. ISO belgesi, kurumların fiziki koşullardan çalışma sistemine, kurum dosyalarından kurum çalışanlarının performansına kadar denetleyen bir sistem olarak biliniyor. Yaptığı örnek çalışmalarla belgeyi almaya hak kazanan kurum, ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü de dahil olmak üzere, bu belgeyi alan ilk ve tek kurum olma ünvanını da elde etti.
65 BİN ÖĞRENCİ, 57 ÇALIŞAN
İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar yönetiminde, 4 şube müdürü ve 57 çalışanıyla birlikte 65 bine yakın öğrenciye hizmet veren kurumdaki radikal fiziki değişiklikler hemen göze çarpıyor. İlimizin en yoğun nüfusuna sahip ilçesinde 64 resmi ilköğretim, 28 ortaöğretim, 5 özel ilköğretim, 5 özel lise, 157 özel öğretim kursu ve öğretmenevi ile halk eğitim gibi 7 de kurum bulunuyor. Kurumda yapılan yeniliklerin başında raylı özel arşiv sistemi, engelliler rampası, iç ve dış donanımdaki değişiklikler, binanın çevre düzenlemesi geliyor.
27.06.2012 – Bizim Kocaeli
Özgürlüğünüzün Başladığı Nokta
Engelliler Haber ve Bilgi Gazetesi
Engelsiz Bir Dünya için Erciyes Bizde VARIZ Gazetesi
www.melleseferi.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]