*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelliler Güvenlik Tedbirleri Konusunda Bilgilendirildi  (Okunma sayısı 1669 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Engelliler Güvenlik Tedbirleri Konusunda Bilgilendirildi
« : Nisan 14, 2012, 01:27:13 ÖS »


Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından, Bursa Toplum Destekli Polis Merkezi işbirliğiyle düzenlenen seminer, engelli vatandaşları güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirdi.

Osmangazi mahalle polisleri Ertan Acar ve Özkan Polat'ın konuşmacı olarak katıldığı seminer, Bursa Kent Konseyi Koza Salonda gerçekleştirildi. Engelli Meclisi üyelerine 'Toplum Destekli Polislik' ve 'Evden Hırsızlık' konuları hakkında sunum yapan Acar ve Polat, hırsızlığa karşı alınması gereken tedbirleri anlattı, polisi ilgilendirdiği düşünülen ve tedbir alınmadığı takdirde suç oluşumuna sebep olabilecek her türlü konuda mahalle polisi ile irtibat kurulması gerektiğine dikkati çekti.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, engelsiz bir yaşam alanı için üyeleriyle birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Bursa Toplum Destekli Polis Merkezi tarafından güvenlikle ilgili önemli bilgiler aldıklarını söyleyen Sönmez, Ertan Acar ve Özkan Polat'a değerli bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti. Seminerin sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Acar ve Polat'a teşekkür belgesi verdi.

14.04.12 - İHA