Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
İzmit Belediyesi Görme Engellilere Bisiklet Kullanmayı Öğretiyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İzmit Belediyesi Görme Engellilere Bisiklet Kullanmayı Öğretiyor (Okunma sayısı 1312 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
İzmit Belediyesi Görme Engellilere Bisiklet Kullanmayı Öğretiyor
«
:
Şubat 23, 2012, 01:55:57 ÖÖ »
İzmit Belediyesinin Yahya Kaptan mahallesinde ki eğitim pistindeki bisiklet kullanma eğitimine Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kilit, Kocaeli Görsem Başkanı Ayhan Ersöz, Görsem Spor İl Temsilcisi Ümmühan Aysu, sporcular Vahit Turan, Murat Uygun, Çoşkun Ulutaş, Haluk Recepoğlu, Ayten Özyürek ve Hasan Akbal katıldı. Görme Engelliler Spor Kulübü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında görme engellilerin bisiklet kullanması amaçlanıyor. Oldukça zevkli geçen bisiklet kullanma eğitimi Salih Korkmaz tarafından veriliyor. Tandem bisikletleriyle (iki kişilik bisiklet) verilen eğitimde bisikletin parçaları ve trafik kuralları anlatılıyor. Görme engelliler, eğitim için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederek, "Hayatımızda ilk kez bisiklet kullanmanın heyecanını yaşadık. Bize bu heyecanı yaşatanlara minnettarız" dediler. Belediye yetkilileri, görme engellilerine yönelik bisiklet eğitimlerinin devam edeceğini söylediler.
23.02.12 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız