Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SAĞLIK HABERLERİ
»
Antalya'daki Kol Nakli 4 Yaşındaki Enes'e Umut Oldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Antalya'daki Kol Nakli 4 Yaşındaki Enes'e Umut Oldu (Okunma sayısı 1759 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Antalya'daki Kol Nakli 4 Yaşındaki Enes'e Umut Oldu
«
:
Ocak 30, 2012, 04:21:26 ÖÖ »
Akdeniz Üniversitesi Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından bir hastaya yapılan kol nakli, Yozgat'taki Sarı ailesini umutlandırdı.
Doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmayan Muhammet Enes'in (4) babası İbrahim Sarı, "Antalya'da yapılan başarılı operasyon bizim gibi engelli ailelere bir umut ışığı oldu. İnşallah benim de çocuğum organ naklinden faydalanır" dedi. Çocuğunun dirseklerden itibaren iki kolu ve sağ bacağının bulunmadığını belirten İbrahim Sarı, "Antalya'da gerçekleştirilen kol nakli bize büyük bir umut verdi. Gerçekten Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibini kutluyorum. O haberi izlediğimde bizler de engelli aileleri olarak çok umutlandık. Bizim böyle şeylerle ilgili bilgimiz yoktu, haberlerde izledik. Şimdi nerelere başvurulacak, nerelerden bilgi alınacak, bizlere bir yol gösterilirse çok memnun olacağız. Çocuğumuzun doğuştan iki kolu, bir bacağı yok. Protezi küçük olduğu için kullanamadık. Tek çarenin organ nakli olduğunu biliyoruz. Antalya'da yapılan bu organ nakilleri bizi çok gururlandırdı" diye konuştu.
Küçük Enes'in ilköğretim okulu 4'üncü sınıfa giden ağabeyi Ersin ile oynayarak vakit geçirmeye çalıştığını ifade eden İbrahim Sarı, "Enes büyüdükçe bakımı zorlaşıyor çünkü kucakta taşınamıyor. Benim isteğim, elleri olmasa dahi bir bacak naklinin yapılması" ifadelerini kullandı.
Enes'in dedesi Şakir Dursun ise bu ameliyatın kendilerini umutlandırdığını belirterek, "İnşallah benim torunuma da Antalya'da kol ve bacak takılabilir" dedi.
30.01.12 – İHA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SAĞLIK HABERLERİ
»
Antalya'daki Kol Nakli 4 Yaşındaki Enes'e Umut Oldu