Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
Vali Yüksel: Başkentte 2012 Engelliler Yılı Olacak
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Vali Yüksel: Başkentte 2012 Engelliler Yılı Olacak (Okunma sayısı 1678 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Vali Yüksel: Başkentte 2012 Engelliler Yılı Olacak
«
:
Ocak 13, 2012, 08:23:07 ÖÖ »
Ankara Valisi Alaattin Yüksel, 2012 yılını, başkent için 'Engelliler Yılı' olarak ilan ettiklerini açıkladı. Vali Yüksel, "Yukarı çıkamıyorlar diye makamımı alt kata indirdim. 'Onlar gelemezse ben onların ayağın giderim' diyerek, başkentteki bütün il müdürlerine de bu konuda çalışmalar yapması için talimat verdim" dedi.
Ankara İl Koordinasyon Toplantısı'nın 2012 yılı ilk toplantısı, Vali Alaattin Yüksel başkanlığında yapıldı. Merkez ve taşra ilçelerin kaymakamları, belediye başkanları ve il müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Yüksel, bürokrat odaklı yönetim anlayışından 'vatandaş odaklı yönetim' anlayışına geçtiklerini hatırlattı ve böylece hizmette verimin yükseldiğini söyledi.
Konuşmasında 2011 yılının çalışmalarını özetleyen Vali Yüksel, 2012 yılı için de önemli mesajlar verdi. 2012 yılını Ankara için 'Engelliler Yılı' olarak ilan ettiklerini vurgulayan Vali Yüksel, başkentteki mülki ve yerel idarelerin yöneticileri ile il müdürlerine talimat verdi. Vali Yüksel, "Eğer 19 Mayıs Stadyumu'nda bir engelli vatandaşımız sizinle birlikte aynı tribünde oturuyorsa, mesele çözülmüştür" dedi.
MAKAM ODAMI ALT KATA İNDİRDİM
Vali Yüksel, Valilik makamının bulunduğu Ulus'taki binanın tarihi bir yapı olduğunu, engelliler üst katlara rahat çıkabilmeleri için asansör yapmak istediklerini, ancak bunu teknik açıdan mümkün olamadığını ve gerekli yerlerden de izin alamadıklarını söyledi. 'Engelliler benim makamıma çıkamıyorlarsa, ben onların ayağına inerim' diyerek, makam odasını alt kata indirdiğini belirten Vali Yüksel, "Onlar bizim vatandaşlarımız, en az bizim kadar hakları vardır. Onların ayağımıza gelmesini beklememek lazım, bizim onların ayağına gitmemiz lazım" dedi.
BİRİMLER HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPMALI
2012 yılını Ankara'da 'Engelliler Yılı' olarak ilan etmeleri nedeniyle birimlerin de çalışmalar yapmasını isteyen Vali Alaattin Yüksel, "Bütün resmi birimlerimiz engelliler yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü çalışmayı yapmalıdır. Meslek örgütleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapın ve her türlü çalışmaya katılın. Biz de valilik olarak bu işin içinde ve sizin yanınızda, destekçiniz olacağız" dedi.
12.01.12 – AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız