Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Mustafa Tekmen: En Büyük Pay Ardahan'ın
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Mustafa Tekmen: En Büyük Pay Ardahan'ın (Okunma sayısı 1491 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Mustafa Tekmen: En Büyük Pay Ardahan'ın
«
:
Aralık 25, 2011, 07:19:35 ÖÖ »
Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Sosyal Destek Programlarında nüfusa oranla en büyük payı, Ardahan'ın aldığını söyledi.
Vali Tekmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehrin Devlet Planlama Teşkilatı projelerinden iyi derecede faydalandığını belirtti.
Tekmen, "2010 yılında uygulamaya giren 25 proje, 2011'de 46'ya ulaştı. Söz konusu 71 projeyle Ardahan'a yaklaşık 10 milyon lira para aktarıldı. Bunların sonucunu yakın bir zamanda vatandaşında bilgisine sunacağız. Bunlar neyi sağlıyor- Sosyal destek, sosyal kalkınmayı sağlıyor. Ardahan gibi 105 bin nüfuslu bir ilde yaklaşık 10 milyon lira gibi bir paranın aktarılması bizim için son derece önemlidir" dedi.
Tekmen, projelerle ilgili bilgi vererek, "240 öğrencimizi Seviye Belirleme Sınavı'na hazırladık. 150 kadınımıza mesleki eğitim verdik. 450 arıcıya bal konusunda eğitim verdik. Sağlıklı bir bal üretimi ve teknik arıcılık yapılmasını sağladık. 3 kapalı saha, 3 semt sahası ve iki açık alan spor tesisini kurduk. Engelliler ve köylere varana kadar çocuk parkını kurduk" diye konuştu.
25.12.11 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız