Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Görme Engellilere Yangın Söndürme Eğitimi Verildi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Görme Engellilere Yangın Söndürme Eğitimi Verildi (Okunma sayısı 1684 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Görme Engellilere Yangın Söndürme Eğitimi Verildi
«
:
Ekim 21, 2011, 02:33:30 ÖÖ »
Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, görme engellilere yangın söndürme eğitimi vererek, yangın söndürme tüpü ile alevlere nasıl müdahale edilmesi gerektiğini öğretti.
Karabük'te İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Kordon Park'ta görme engelli 15 vatandaşa yangın söndürme eğitimi verdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay ve görevliler, yangın söndürme ve yangın söndürme tüpünün nasıl kullanılacağı konusunda bilgiler verdi. Daha sonra görme engelli vatandaşlar görevlilerin yardımı ile bir kabın içerisinde yakılan ateşi yangın söndürme tüpü ile söndürdü.
Görmeden alevleri söndürmenin güzel bir duygu olduğunu belirten Ümit Korkmaz, "Yangını nasıl söndüreceğimize dair bizleri bilgilendirdiler. Sonrasında uygulamalı olarak yangını söndürdük. Korkmama rağmen düğmeye bastığımda yangını söndürdüm" dedi.
İl Afet Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay ise, "Tatbikatta görme engelli vatandaşlarımıza herhangi bir afet anında, yangın anında neler yapmaları gerektiğini anlatmaya çalıştık" diye konuştu.
Karabük Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Sabri Köroğlu, bir afet ve yangın durumunda herkesin önce kendini düşündüğünü ifade ederek, "Bu tür durumlarda engelli vatandaşlarımız ne yapması gerektiğini bilmiyor. Oturup yardım bekliyor. Engelli arkadaşlarımız burada yangını nasıl söndüreceğini az da olsa öğrenmiş oldu" dedi.
21.10.11 - Doğan
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız