Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Engellilerin Çalışacağı Çorap İşletmesi Kurulacak
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engellilerin Çalışacağı Çorap İşletmesi Kurulacak (Okunma sayısı 1658 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Engellilerin Çalışacağı Çorap İşletmesi Kurulacak
«
:
Ekim 21, 2011, 02:26:23 ÖÖ »
Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, hayata geçirecekleri proje ile yürüyemeyen ayakların yürüyen ayaklar için çorap üreteceğini bildirdi.
Koşar, Acıpayam'da yeni kurulan Engelliler Derneği hakkında Aa muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin ilçe merkezi, köy ve kasabalardaki engellilerin konuşan dili, yürüyen ayağı, gören gözü olmak ve engellileri tek çatı altında toplamak için kurulduğunu belirtti.
Her birey engelli adayı olduğuna dikkat çeken Koşar, şöyle devam etti:
"Amacımız, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için birlikte hareket ederek toplumda biz de varız diyebilmek. Bu yolda gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse halkımızdan destek alabilmek ve bizimle aynı duyguları paylaşabilmeleri için farkındalık yaratmak. Değişik aktivitelerle derneğimizi halkımıza tanıtmak istiyoruz.
Balık yemeyi değil, balık tutmayı öğreten bir dernek olmak için çeşitli projelerimizi hazırlayarak daha üretken bir kitleyle kendi kendine yetebilen, kendine güvenen ve ben üretiyorum-başarıyorum diyebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Çalışabilecek durumdaki engellileri ve engelli yakınlarını Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu aracığıyla eğitip kendi bünyemizde bir çorap işletmesi kurarak iş imkanı sağlayacağız."
20.10.11 - AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Engellilerin Çalışacağı Çorap İşletmesi Kurulacak