Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Görme Engellilere Masörlük Kursu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Görme Engellilere Masörlük Kursu (Okunma sayısı 1938 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Görme Engellilere Masörlük Kursu
«
:
Ağustos 21, 2011, 12:58:54 ÖÖ »
Saçınızda Beyaz mı Var? Doğal Rengine Kavuşturun!Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi, Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur'un desteğiyle görme engelliler için masörlük kursu başlattı.
Masörlük kursunun başlatılması nedeniyle düzenlenen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya, İş-Kur il Müdürlüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Murat Özkavsal, drnek sekreteri Hatice Önden, masaj kursu eğitmeni Nazik Eşbah'la dernek üyelerinin katıldığı törende konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Ali Kıvrak, engelli bireylerin toplumda ayak bağı ve görüntü kirliliği olarak görüldüğünü ileri sürdü. Kıvrak, "İşverenlerin belli sayıda özürlü, engelli bireyi çalıştırmak mecburiyeti var. Ama işverenler görüntü kirliliği oluşturuyor diye engelli veya özürlü bireyleri çalıştırmıyor. Bizler çalışmak istiyoruz. Masörlük kursunu bitiren kursiyerlere sertifika verilecek" dedi.
Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesisi Sekreteri Hatice Önden de özürlü bireylerin meslek sahibi olup toplumda kendilerine yer bulmak istediklerini belirtti.
Daha sonra kurs eğitmeni Nazik Eşbah, altı görme engelli kursiyere cansız manken üzerinde teorik bilgiler verdi.
Yaklaşık 60 saat sürecek kurs süresince, kursiyerlerin sigortalarının ödeneceği ve günlük 15 lira verileceği belirtildi.
21.08.11 – DHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız