Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Milletvekili Olamayan Temiz Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Milletvekili Olamayan Temiz Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi (Okunma sayısı 1190 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Milletvekili Olamayan Temiz Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi
«
:
Temmuz 16, 2011, 01:08:19 ÖÖ »
DSP Demirci İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek 12 Haziran'da milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Mustafa Temiz, parti meclisi üyesi oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Temiz, "İlçe Başkanlığımız ve milletvekilliği aday sürecinde yaptığımız çalışmalarımız ilgi çekmişti. Seçim sürecinde Sayın Genel Başkan tarafından DSP'nin içinde olduğu hükümette mutlaka kurulması parti programımızda olan Engelliler Bakanlığı için bakan olarak zaten bir görev tevdii verilmişti. Kurultayda 146 delegenin imzası ile parti meclisi üyeliğine aday gösterildim ve 402 oyla seçildim. Parti meclisimizin yapılan ilk toplantısında da yine aktif görevlerde görevlendirildim. DSP Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışmalarında yer alacağım. Siyaseti hizmet etmek ve arkada hoş bir seda bırakmak için yapmaya devam edeceğim. Ben her zaman, 'İlle de Demirci ve ille de Demircili' dedim. Bunu demeye hep devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Olamayan Temiz, Parti Meclisi Üyeliğine Seçildi başlıklı ve DSP Demirci İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek 12 Haziran'da milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Mustafa Temiz, parti meclisi üyesi oldu. özetli haberi okudunuz.
16.07.11 – Medya73
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız