Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği Türk-Alman ve Yunanlılarla Projeler Üret
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği Türk-Alman ve Yunanlılarla Projeler Üret (Okunma sayısı 1193 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği Türk-Alman ve Yunanlılarla Projeler Üret
«
:
Haziran 04, 2011, 03:48:25 ÖÖ »
Geçen yılın mayıs ayında kurulan Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneğini (BATEYD) kısa sürede yaptığı çalışmalarla göz doldururken Türkiye'de engelli vatandaşlara yardım ediyor. Münih Elit Otel Eden-Wolff salonunda BATEYD Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği tanıtım toplantısı yaptı.
Yapılan tanıtım toplantısına 90 seçkin şahsiyet katılırken derneğin kurucusu ve başkanı Esin Tekige yaptığı konuşmasında "Dernek her şeyi şeffaf şekilde yürütüyor. Böyle bir tanıtım toplantısı böyle bir dernek için gerekliydi. " dedi. Tekige, Alman ve Yunan lobisine de açılmak istediklerini aktardı.
Toplantı salonunda derneğin kısa zamanda yaptığı çalışmalar ve hibe haberleri gösterildi. Toplantıya 35 dernek başkanı, 30 iş adamı ve diğer şahsiyetler katıldı. Rum Ortodoks kilisesinin ruhani lideri Apostolos Malamoussis yaptığı konuşmada derneğin çalışmalarını överek Türk Yunan ve Alman işbirliğiyle engelliler için proje üretilmesinde bir ilke imza atıldığını vurguladı.
Münih Anakent Belediye Başkanı Christian Ude zamansızlıktan gelemediği toplantıya gönderdiği çok anlamlı yazıda Türk Yunan ve Alman işbirliği çerçevesinde engelliler için gerçekleştirilecek projelere memnuniyetle destek vereceğini belirtti. Derneğin onursal başkanı Jülide Eriş derneğe çalışmalarında başarılar diledi.
04.06.11 - CHA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği Türk-Alman ve Yunanlılarla Projeler Üret