Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
'Engelsiz Gaziantep İçin Elele' Projesi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: 'Engelsiz Gaziantep İçin Elele' Projesi (Okunma sayısı 1200 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
'Engelsiz Gaziantep İçin Elele' Projesi
«
:
Ekim 06, 2010, 03:25:30 ÖS »
Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, Engellilerden Ulaşım Kartlarını Başkalarına Kullandırmamalarını İstedi
Kalender, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) salonunda düzenlenen Engelsiz Gaziantep İçin Elele projesi bilgilendirme seminerinde, engellilerin haklarından haberdar ve haklarını kullanma çabası içinde olmalarının çok önemli olduğunu kaydetti.
'Düzenlediğimiz bu toplantıların amacı da öncelikle engellileri hakları konusunda bilgilendirmek' diyen Kalender, engellilerin aynı zamanda haklarını kaybetmeme çabası içinde de olmaları gerektiğini ifade etti.
Kalender, sözlerini şöyle sürdürdü:
'Engellilerin ulaşımda kullandığı kartlar var. Bu ulaşım kartlarının sağlıklı kişiler tarafından da kullanıldığını öğreniyoruz. Engellilerden ulaşım kartlarını başkalarına kullandırmamalarını istiyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne de yazık. Bu arada Gaziantep'te 'akıllı bilet' uygulamasına geçildi, uygulamadan yararlanmak için kartlarınızı onaylatmanız gerekiyor.'
İzmir Narlıdere Belediyesi Engelli Danışma Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu Besim Toker de konuşmasında, Gaziantep'te engelliler için yapılan çalışmaları takdir ettiğini bildirdi.
Gaziantep'teki resmi kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütlerinin engelliler için yapılacak çalışmaların öneminin farkında olduklarını belirten Besim Toker, şunları anlattı:
'Burada güzel potansiyel var. Engelliler adına burada çok güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanıyorum. Burada GTO'nun yürüttüğü bu güzel projeyi öğrenince mutlu oldum. GTO burada size destek veriyor, biz İzmir'de 2 yıldır ticaret odamızdan randevu alamadık.'
Toplantıda, engellilerin istihdamı için Gaziantep'te yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapıldı, engellilerin istihdam konusundaki soruları yanıtlandı.
Haberler
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız