Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
MÜSİAD engelliler için iftar verdi..
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: MÜSİAD engelliler için iftar verdi.. (Okunma sayısı 1247 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
MÜSİAD engelliler için iftar verdi..
«
:
Ağustos 16, 2010, 04:24:47 ÖS »
Hanedan Tesislerinde düzenlenen iftar programına Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, RTÜK Bölge Müdürü Erhan Esmeray, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, SGK Bölge Müdürü Esat Ceylan, SHÇK İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, Kanal 9’un Sahibi Yunus Çelik, MİS-AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, engelli dernekleri başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve aileleri ile medya temsilcileri katıldı.
Okunan ezanla iftarların açılmasının ardından gecenin sunuculuğunu yapan ilimizin usta gazetecilerinden İrfan Arslan mikrofonu aldı ve programın içeriği hakkında bilgi verdi.
İftarın açılmasının ardından Müftü Ömer Kocaoğul kürsüye gelerek dua yaptı.
Yapılan duanın ardından İrfan Arslan ilk olarak MÜSİAD Başkanı Metin Bulut’u kürsüye çağırdı. Bulut ramazanın manevi atmosferinde maddi boyuttan bahsetmeyeceğini bu aya uygun olarak kardeşlik ve dostluk bağını geliştirmek amacıyla engelli dernekleri ve aileleri ile bir araya geldiklerini ifade etti.
Bulut’un ardından kürsüye Şizofreni Derneği Başkanı Dr. Ömer Deniz geldi. Deniz engellilere verilen iftar dolayı teşekkürlerini iletti ardından engellilerin sorunları hakkında bilgiler verdi. Toplu taşımada, çevre uygulamalarında ve pek çok alanda engellilere özel düzenlemelerin yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Son olarak kürsüye gelen MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yalçıntaş da konuşmasında engellerin önemine vurgu yaptı. Peygamberimizin de engellilere önem verdiğini örneklerle anlatan Yalçıntaş Elazığ şubesine de düzenlenen organizasyondan ötürü teşekkür etti.
MÜSİAD’ın düzenlediği iftar programına Altı Nokta Körler Derneği, Sakatlar Derneği, Omurilik Ferçlileri Derneği, Şizofreni Derneği üyeleri tam kadro aileleri ile katıldı.
Program ilgiyle izlenen sema gösterimiyle son buldu.
El-Aziz
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız