Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engellilerde fitness yapabilecek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engellilerde fitness yapabilecek (Okunma sayısı 1113 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engellilerde fitness yapabilecek
«
:
Ağustos 04, 2010, 12:22:07 ÖS »
Fitness aletlerinin açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Belediye Başkanının eşi Elka Bayram, Özürlüler Vakfı Başkanı Seyhan Sandıkyapan, Yeşil Düzce Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Aynur Kapoğlu ve engelliler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Özürlüler Vakfı Başkanı Seyhan Sandıkyapan, Düzce’de yaşayan engellilerin talebi doğrultusunda belediye ile böyle bir projeye imza attıklarını kaydederek “Daha önceki Düzce ziyaretimizde engelli vatandaşlar kendilerine ait sosyal alanların olmadığından şikayetçi oldular. Bu yatlaşık 4 yıl önce başlayan bir proje engelliler için sosyal alanlar oluşturuyoruz. Bu kapsamda Düzce Belediyesi ile irtibata geçerek bu çalışmayı yaptık” dedi.
Başkanı İsmail Bayram ise altyapı çalışmalarını belediye ekiplerinin gerçekleştirdiğini söyleyerek “Bu okuldaki fitness aletlerinden yararlanılması bizim için çok önemli. Çünkü bu aletler öğrencilerimizin hem eğlenebilmelerini sağlanacak hem de vücut gelişimine katkıda bulunacak. Ayrıca bu aletlerden çevredeki insanların da yararlanması engelli öğrencilerin toplumsal kaynaşmasına vesile olacak” diye konuştu.
Şıralık Mahallesinde Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi bahçesine yerleştirilen fitness aletlerinden okul öğrencilerinin yanısıra çevrede bulunan kişilerde yararlanabilecekleri belirtildi.
Düzce Damla
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız