*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Artık Beni Ağlatma!  (Okunma sayısı 1112 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Artık Beni Ağlatma!
« : Ağustos 02, 2010, 02:22:55 ÖS »

Gazi Üniversitesi Gönüllü Avrupa Girişim Topluluğu (GAGİT) tarafından koordine edilen ve Türk Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Don't make me cry anymore! / Artık Beni Ağlatma!” adlı AB Eylem 1.2 gençlik projesi kapsamında 2-6 Ağustos 2010 tarihleri arasında engelli gençler ebru sanatı öğreniyor.

Romanya’dan ASER ve Türkiye’den TEDAY’ın ortak olduğu proje kapsamında 5 gün boyunca engelli gençler ile beraber Türk ve yabancılardan oluşan toplam 15 genç ebru çalışmaları yapacak ve bu çalışmalarını bir sergi ile Etimesgut halkına tanıtacaklardır.

Özellikle engellilerde kadına şiddet’in önüne geçebilmek ve engellilerde sosyalleşmenin önemine vurgu yapabilmek adına bu projeyi hayata geçiren GAGİT, düzenlediği ebru kursunun yanı sıra engelli gençlerle beraber kısa film çekimi, ağaçlandırma faaliyetleri ve Ankara gezisi gibi aktiviteleri de gerçekleştireceklerdir.

Etimesgut Belediyesi ve Avrasyapım’ın da destek verdiği projeye ilişkin detaylar ve gelişmelere www.gagit.info ve www.dontmakemecry.orginternet adreslerinden ulaşılabilir.

alıntı